Ons verhaal

Voor een persoonlijke touche

Voor wie we het doen?

Eigenlijk voor iedereen die van mooie producten houdt en daar een persoonlijke touche aan wilt geven. Onze producten zijn ook super leuk om als cadeau te geven bijvoorbeeld met een gave foto van de persoon die het feestje geeft. Bijna niemand geeft zo’n uniek cadeau!!

Ook bedrijven en verenigingen kunnen hun eigen sokken ontwerpen met logo of persoon erop. Funnysokken kan hier een speciaal ontwerp voor maken en bij meerdere aantallen een speciale prijs maken. Neem hiervoor contact op via de contact pagina.

We staan voor kwaliteit

De beste apparatuur en materialen

We werken alleen met de beste apparatuur en materialen waardoor wij de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Op deze sokken komen de prints er supergoed uit en gaan was na was mee zonder te vervagen. Ook het draagcomfort is zeer hoog omdat deze sokken van Europese kwaliteit zijn.

Het bedrukken gebeurt in Nederland en we kunnen daardoor supersnel leveren en daarbij de kwaliteit op een hoog niveau houden.

Founder : Wouter Schuurman

In 2020 ben ik begonnen met het ontwikkelen van andere type en stijl producten. Dit komt omdat ik vind dat alle producten teveel op elkaar zijn gaan lijken. In 2021 ben ik daarom begonnen met de website funnysokken.nl. Belangrijk vind ik dat dat de producten duurzaam geproduceerd worden en dat jij er lang plezier van hebt. We stoppen niet bij alleen sokken we ontwikkelen continu door met nieuwe producten. Daardoor zullen er steeds nieuwe en andere producten te vinden zijn op de webshop. Ontvang de nieuwste trends en kortingen door te abonneren op onze nieuwsbrief!